Logo bijlesopkot

Democratiseren van bijles

Vanwaar de drive van Matthias? Toen hij zelf nog studeerde en nood aan bijles wiskunde ging hij actief op zoek. naar begeleiding Al snel bleek bijles peperduur en dus enkel weggelegd voor de happy few. De trigger om het zelf anders aan te pakken. Vandaag de dag kunnen we wel stellen dat bijles een stuk betaalbaarder is geworden van prijs, een feit waar Bijlesopkot.be zeker aan heeft bijgedragen.

Het verschil met anderen?

Alle lesgevers worden bij Bijlesopkot.be grondig gescreend. Bovendien zetten we ze ook enkel in, als ze de student ook effectief kunnen helpen. We matchen leerkrachten enkel met studenten in hetzelfde studiegebied. Enkel zo kan de juiste kennis overgebracht worden.

Leerkrachten klaar maken voor de arbeidsmarkt

Leerlingen staan centraal bij Bijlesopkot.be, maar de leerkrachten zijn even belangrijk. Leerkrachten doen heel wat kennis op, leren beter met mensen omgaan en leren een boodschap helder overbrengen. Zo werken ze aan hun geduld, leren ze positief enthousiasmeren, communiceren en zaken verduidelijken. Ideale skills voor de arbeidsmarkt. Het geven van bijles staat dan ook aantrekkelijk op het CV en maakt het zoeken naar een eerste baan een heel stuk makkelijker. Ook dat vinden we bij Bijlesopkot.be belangrijk.

Toekomstvisie

Bijlesopkot.be wil op korte termijn uitgroeien tot een landelijke speler die actief is in de belangrijkste studentensteden en centrumsteden. Studenten helpen slagen blijft immers steeds het uitgangspunt.