Bijles secundair onderwijs

Slagen in het secundair onderwijs is niet voor elke leerling even evident. Je tijd leren plannen, zelfstandig studeren en moeilijke vakken onder de knie krijgen, er komt heel wat op leerlingen af. Het is dan ook een hele geruststelling dat we ook bijles secundair onderwijs aanbieden. Zo brengen we de nodige kennis bij en tillen we leerlingen van het secundair onderwijs naar een hoger niveau. Bijles werkt!

Bijles op maat van de leerling

Geen twee leerlingen zijn gelijk dus ook onze bijlessen secundair onderwijs worden op maat aangepast. Bij Bijlesopkot.be matchen we de geschikte leerkrachten aan de student, zodat hij/zij fikse stappen vooruit zet. Onze leerkrachten zorgen niet enkel voor bijles, maar leren de leerlingen van het secundair onderwijs ook plannen, doelen stellen en zich voor te bereiden op de examens. Zo maken we de leerling in zijn geheel sterker en hopen we bijles op termijn overbodig te maken.

Hoe het werkt?

Stap 1: Meer informatie

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan via de formulieren op onze website of via onderstaande knop. Wij nemen met u contact op en bespreken uw aanvraag.

Meer informatie

Stap 2: De leerkracht

Op basis van het eerste gesprek en de informatie gaan wij op zoek naar een gepaste leerkracht voor u. Eenmaal gevonden brengen we u op de hoogte via e-mail.

Stap 3: Eerste les

Wij bezorgen de contactgegevens aan de leerkracht die op op die manier een eerste les kan inplannen. Vanaf dan doet de leerkracht zijn uiterste best u zo goed mogelijk te helpen. Veel succes alvast!

Bijles secundair onderwijs bij je thuis

Onze leerkrachten komen trouwens naar je thuis, zodat de leerling in een vertrouwde omgeving bijles kan volgen en zijn eigen planning leert maken. Onze leerkracht kan dan ook ter plekke bijsturen en de nodige leerpunten aanreiken. Dit bespaart heel wat gependel en praktische beslommeringen vormen geen excuus meer. Is het makkelijker om bijles te volgen op het kot van de leerkracht? Geen enkel probleem, ook dat regelen we voor je.

Online bijles

Is bijles aan huis geen optie, dan bestaat ook de mogelijkheid om online bijles secundair onderwijs te volgen. Zo wordt de kennis van de leerling vanop afstand bijgespijkerd, terwijl onze state of the art software het toelaat ook vanop afstand voor de nodige interactie te zorgen. Het volgen van online bijles doet dus zeker geen afbreuk aan de kwaliteit.

Meer weten?

Meer weten over de mogelijkheden van bijles secundair onderwijs? Geef ons een seintje en we bekijken de best mogelijke oplossing. Leerlingen doen slagen in het secundair onderwijs is immers onze missie én die van onze leerkrachten. Contacteer ons hier.

Leerkracht bijles secundair onderwijs worden?

Wil jij je steentje bijdragen aan het slagen van studenten secundair onderwijs en nog een centje bijverdienen ook? Stel je kandidatuur via ons aanmeldformulier en we contacteren je. Meer weten? Op deze pagina lees je er alles over!