Bijles volgen

Bijlesopkot zorgt voor uw persoonlijke begeleiding op maat. Dit zowel voor leerlingen uit het lager- en  middelbaar onderwijs als voor studenten uit het hoger onderwijs. Wij werken steeds steeds samen  met gescreende docenten die in hetzelfde domein als jij studeert of gestudeerd heeft. Op die manier bieden we kwalitatieve bijlessen die volledig afgestemd zijn op jouw wensen met kennis van de inhoud. De lessen door onze leerkrachten vinden steeds plaats op locatie of via onze gespecialiseerde online leeromgeving. Meer info over wie we zijn vind je hier.

Flexibiliteit troef

Heb je problemen met wiskunde of krijg je Frans niet onder knie? Wij garanderen een leerkracht die 100% matcht met uw wensen? Indien omwille van de een of andere reden de match niet is zoals gewenst kan u zonder verplichting vragen voor een andere leerkracht. Dankzij onze 100% fit-garantie kijken we uit naar een vervanger tot je tevreden bent.

Naast de fit-garantie bepaal je helemaal zelf wanneer de bijlessen plaatsvinden. Ook de duur van elke sessie kun je met de docent afstemmen, zo plan je makkelijk een langere sessie als er een toets of examen aankomt.

Online bijles

Is het door een drukke agenda moeilijk om lessen op locatie te organiseren? Geen probleem! Via onze online leeromgeving kunnen we les geven zonder jullie je moeten verplaatsen. Het grote voordeel van een online bijles is dat je nog meer kans hebt op de meest geschikte docent. Locatie speelt nu geen rol meer. Wil je meer informatie ga naar de pagina van online bijles.


Waarom kiezen voor bijles via Bijlesopkot?

Bij Bijlesopkot focussen we ons op de juiste leerkracht voor jou vinden én garanderen we een fit. Daarnaast staan kwaliteit en service voorop. U kiest op voorhand het aantal uur dat je nodig hebt en beslist zelf wanneer je je uren wil gebruiken. Bij bijlesopkot kan het allemaal.

Bijlesopkot in enkele puntjes:

  • 100% fit-garantie tussen leerkracht en student
  • bijles aan huis, op locatie of online
  • kies zelf waar en wanneer je de bijles wenst
  • gescreende leerkrachten
  • duidelijke strategie

Stel niet verder uit en vraag nu uw bijles op maat vrijblijvend aan.

{{mpg_combinatie}}