Bijles hoger onderwijs

Het hoger onderwijs vormt voor heel wat studenten een uitdaging. Meer leerstof om te verwerken, meer vrijheid, de aantrekkingskracht van het studentenleven … Bijles hoger onderwijs kan dan soms nodig zijn om te slagen. Onze leerkrachten staan alvast voor je klaar en zorgen dat je kennis bijgespijkerd wordt. Je vergroot je kans op slagen en krijgt bijles waar en wanneer je wil. Reken maar dat je daar de vruchten van plukt.

Bijles op jouw maat

Aangezien geen twee richtingen dezelfde zijn en jij misschien op andere problemen botst dan andere studenten, is bijles hoger onderwijs maatwerk. Wij zorgen voor de geknipte leerkracht die perfect bij je past. Onze leerkrachten hebben dezelfde achtergrond en kennen jouw studierichting. Meer nog, ze hebben vaak zelf bijles hoger onderwijs bij ons gevolgd, waardoor ze perfect weten waarover ze het hebben. Zij stomen jou klaar voor de examens en zorgen er mede voor dat je slaagt. Bijles kan dus wel degelijk een heel verschil voor je maken.

Hoe het werkt?

Stap 1: Meer informatie

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan via de formulieren op onze website of via onderstaande knop. Wij nemen met u contact op en bespreken uw aanvraag.

Meer informatie

Stap 2: De leerkracht

Op basis van het eerste gesprek en de informatie gaan wij op zoek naar een gepaste leerkracht voor u. Eenmaal gevonden brengen we u op de hoogte via e-mail.

Stap 3: Eerste les

Wij bezorgen de contactgegevens aan de leerkracht die op op die manier een eerste les kan inplannen. Vanaf dan doet de leerkracht zijn uiterste best u zo goed mogelijk te helpen. Veel succes alvast!

Bijles hoger onderwijs bij jou thuis of op kot

Bijles hoger onderwijs bij jou op kot? Perfect mogelijk. Onze leerkrachten komen naar je toe. Liever een andere locatie? Geen enkel probleem. Het kan ook bij de leerkracht op kot of zelfs in de bib. Waar je ook bijles wil volgen, wij passen ons aan. Zo volg jij bijles hoger onderwijs in alle comfort en waar je je goed voelt. Die afspraken maak je trouwens rechtstreeks met je leerkracht. Hij/zij is jouw klankbord en contactpersoon.

Online bijles mogelijk

Volg jij liever bijles vanop afstand? Via de laptop en enkele interactieve mogelijkheden, is het perfect mogelijk bijles hoger onderwijs vanop afstand te volgen. Onze leerkrachten beschikken over alle tools om dit mogelijk te maken. De slaagkansen zijn zeker niet minder omdat je bijles op afstand volgt en soms is het een stuk praktischer. Wij garanderen ook vanop afstand de nodige ondersteuning en kwaliteit. Meer info over online bijles vind je hier.

Meer weten?

Meer weten over de mogelijkheden van bijles hoger onderwijs? Contacteer ons en we bespreken de mogelijke opties. Wij willen ook jou doen slagen en helpen je graag een handje met bijles op maat.

Leerkracht bijles hoger onderwijs worden?

Wil jij je steentje bijdragen aan het slagen van studenten hoger onderwijs en nog een centje bijverdienen ook? Stel je kandidatuur via ons aanmeldformulier en we contacteren je. Meer weten? Op deze pagina lees je er alles over!